Städfirma Stockholm

RING OSS - 08-111 111 11

Städhjälp Stockholm

Trygg och flexibel städfirma i Stockholm

Att ha ett rent och fräscht hem eller kontor är skönt, men många har svårt att hinna städningen själva. Det är då ett utmärkt alternativ att ta hjälp av en städfirma. Vi har lång erfarenhet av städning i Stockholm och hjälper dig att hålla ditt kontor eller ditt hem rent och prydligt. Vi arbetar alltid noggrant och effektivt för att våra kunder ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår städhjälp i Stockholm. Vår personal är utbildad och vi arbetar alltid på ett korrekt sätt med bra redskap. Vi arbetar uteslutande med miljövänliga produkter för att värna om våra kunders hälsa och vår omgivning. Vi har möjligheten att erbjuda olika typer av kontrakt. Oavsett om du vill ha ett löpande avtal eller en engångstjänst hjälper vi dig. Låt oss ta hand om din städning och frigör tid i din vardag. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller trappstädning.

städfirma-stockholm

Tjänster

Tack vare många års erfarenhet i städbranschen kan vi erbjuda flera olika tjänster. Våra medarbetare är utbildade och vi hjälper dig gärna att skapa ett flexibelt avtal som passar just dig och dina behov. Vi är städfirman som håller en god dialog med våra kunder samtidigt som vi gör vårt jobb anpassat efter dina önskemål. Hemstädning - Vi erbjuder hemstädning i Stockholm. Tillsammans med dig bestämmer vi hur ofta vi ska städa hemma hos dig och vilken eller vilka dagar i veckan som passar bäst. Givetvis skräddarsyr vi omfattningen av själva städningen så att den passar dig. Om du inte vill teckna ett löpande kontrakt kan vi givetvis komma hem till dig vid behov. Kontorsstädning - Vi tar hand om städning på många kontor i Stockholm. Om ditt företag behöver hjälp av en städfirma i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss. Tillsammans gör vi upp en plan över arbetet. Flyttstädning - Om du ska flytta i Stockholm vill vi hjälpa dig med din flyttstädning. Vi ser till att din bostad blir ren och fräsch från grunden och att den går igenom städbesiktningen. Vi erbjuder även bortforsling av eventuellt skräp. Trappstädning - Vi sköter städning i trapphus i Stockholm. Vi ser till att trapphuset hålls fräscht och ser välkomnande ut. Vi erbjuder trappstädning till privatpersoner och företag.

hemstädning-stockholm

Därför ska du välja oss

Det finns en mängd olika städfirmor i Stockholm och det kan vara svårt att veta vilken man ska anlita. Vi värdesätter nöjda kunder och erbjuder därför alltid nöjd kund-garanti för att du ska känna dig helt trygg med att välja oss. Vi vill att våra kunder ska vara mer än nöjda med vår städhjälp och sköter därför alltid vårt arbete effektivt och omsorgsfullt. Vi vill vara ett företag som kan hjälpa så många som möjligt, därför erbjuder vi olika tjänster och kan genom vår gedigna kunskap hjälpa dig med din städning oavsett hur ditt behov ser ut. Många människor har på grund av ålder eller värk svårt att städa själva, då vill vi finnas till och hjälpa till med städning. Vi för alltid en god dialog med våra kunder och ser till att avtalet känns bekvämt för dig. Vi är experter på städning och hjälper dig med såväl hemstädning som kontorsstädning i Stockholm. Vi ser till att du får ett skinande rent hem eller kontor medan du kan lägga din tid på annat. Genom att anlita oss slipper du oroa dig för att inte hinna städa eller för att din bostad ska bli ofräsch. Du besparas den stress som städning kan leda till och kan alltid vara trygg med att din bostad är ren. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill boka hemstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster. Vi tar hand om din städning i Stockholm.

OM OSS

Vi har flera års erfarenhet inom hemstädning, flyttstädning och rengöring. Kontakta oss för en snabb offert och en ångsiktig relation!

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Städ & Rengöring
08-111 111 11

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3344

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Stockholmsstädfirma.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga